Szukaj

Katalog

Producenci

Zapytanie o program

Jeśli nie znalazłeś/aś szukanego programu w naszej ofercie zapytaj o niego a my sprawdzimy jego dostępność i prześlemy ofertę cenową.


Wyślij zapytanie »

Facebook

Zobacz nas na Facebook-u

Obserwuj nas

Google+

Zobacz nas w Google+

Dodaj do kręgów

Opinie o sklepie

Opineo Lista ostatnich 20 opinii o naszym sklepie z niezależnego serwisu opineo.pl. Jeśli dokonałeś/aś u nas zakupu oprogramowania i nie dodałeś/aś jeszcze opinii zachęcamy do tego.

Ocena:
ocena
Polecam ten sklep. Obsługa na bardzo...
Polecam ten sklep. Obsługa na bardzo wysokim poziomie, ludzie pomagają. więcej »
Dodano: 2017-06-22
Ocena:
ocena
ŚWIETNY, REWELACYJNY SKLEP, BARDZO...
ŚWIETNY, REWELACYJNY SKLEP, BARDZO DOBRE CENY, POLECAM JAK NAJBARDZIEJ więcej »
Dodano: 2017-06-19
Ocena:
ocena
OK
OK więcej »
Dodano: 2017-06-15
Ocena:
ocena
Wszystko OK, szybka obsługa, dobra...
Wszystko OK, szybka obsługa, dobra informacja o produkcie. Polecam. więcej »
Dodano: 2017-06-05
Ocena:
ocena
Wszystko ok
Wszystko ok więcej »
Dodano: 2017-06-05
Ocena:
ocena
Ogólnie wszystko ok. Zakup i realizacja...
Ogólnie wszystko ok. Zakup i realizacja potwierdzone e-mail'ami. Wszystko zgodnie z opisem. Czasy r... więcej »
Dodano: 2017-05-28
Ocena:
ocena
OK
OK więcej »
Dodano: 2017-05-27
Ocena:
ocena
Zakup przebiegł szybko i sprawnie
Zakup przebiegł szybko i sprawnie więcej »
Dodano: 2017-05-27
Ocena:
ocena
Bardzo dorby
Bardzo dorby więcej »
Dodano: 2017-05-14
Ocena:
ocena
B.dobry kontakt ze sklepem. Szybka...
B.dobry kontakt ze sklepem. Szybka przesyłka. Zakupy w takim sklepie to przyjemność. Pozdrawiam. więcej »
Dodano: 2017-05-14
Ocena:
ocena
Bardzo dobry
Bardzo dobry więcej »
Dodano: 2017-05-08
Ocena:
ocena
Wszystko super, klucz do oprogramowania...
Wszystko super, klucz do oprogramowania działa poprawnie, doszedł dość szybko. Całość bezprob... więcej »
Dodano: 2017-05-08
Ocena:
ocena
Polecam! Szybko, sprawnie i niezawodnie!
Polecam! Szybko, sprawnie i niezawodnie! więcej »
Dodano: 2017-05-08
Ocena:
ocena
Świetny kontakt i profesjonalizm.
Świetny kontakt i profesjonalizm. więcej »
Dodano: 2017-04-30
Ocena:
ocena
POZYTYW
POZYTYW więcej »
Dodano: 2017-04-30
Ocena:
ocena
Co tu dużo pisać - po prostu...
Co tu dużo pisać - po prostu PERFEKCJA. więcej »
Dodano: 2017-04-23
Ocena:
ocena
Polecam. Szybko, sprawnie i...
Polecam. Szybko, sprawnie i profesjonalnie. więcej »
Dodano: 2017-04-23
Ocena:
ocena
Opinia bardzo dobra.
Opinia bardzo dobra. więcej »
Dodano: 2017-04-20
Ocena:
ocena
Szybko, fachowo i bezproblemowo.
Szybko, fachowo i bezproblemowo. więcej »
Dodano: 2017-04-20
Ocena:
ocena
Odpowiedni dla zamówień działu IT
Odpowiedni dla zamówień działu IT więcej »
Dodano: 2017-04-07