Szukaj

Katalog

Producenci

Zapytanie o program

Jeśli nie znalazłeś/aś szukanego programu w naszej ofercie zapytaj o niego a my sprawdzimy jego dostępność i prześlemy ofertę cenową.


Wyślij zapytanie »

Facebook

Zobacz nas na Facebook-u

Obserwuj nas

Google+

Zobacz nas w Google+

Dodaj do kręgów

Total Commander

-10%Total Commander

PROMOCJA -10%

184,75 zł brutto
166,30 zł brutto
135,20 zł netto

Cennik jednostkowy Pomoc

1 » 166,30 zł
2 » 124,72 zł
3 » 110,82 zł
4-5 » 103,94 zł
6-7 » 97,05 zł
8-11 » 93,60 zł
12-14 » 86,59 zł
15-20 » 81,80 zł
21-39 » 76,26 zł
40-54 » 64,94 zł
55-100 » 60,89 zł
101-200 » 55,72 zł
201-400 » 44,53 zł
401-700 » 38,87 zł
701-> » 36,53 zł
WindowsWindows
Ilość

Pomoc+14,76 zł brutto
Pomoc+12,30 zł brutto

Total Commander to doskonały dwupanelowy program do zarządzania plikami z ogromnymi możliwościami dodatkowo rozszerzanymi przez pokaźną ilość różnego typu wtyczek. Najważniejsze cechy programu Total Commander:

  • dwupanelowy układ z wielokrotnie sortowalną listą plików - poziomy i pionowy,
  • wsparcie dla zakładek z możliwością zapamiętywania i blokowania,
  • zaawansowane wyszukiwanie z wyrażenaimi regularnymi także wewnątrz plików,
  • Total Commander obsługuje ftp, ftp/ssl oraz bezpośrednie połączenie między 2 serwerami ftp,
  • obsługa różnego typu archiwów,
  • różne widoki listy plików w tym drzewo, podgląd miniatur i szybki podgląd,
  • porównywanie zawartości plików i synchronizacja katalogów,
  • rozbudowane narzędzie wielokrotnej zamiany dla nazw plików,
  • Obsługuje ogromną liczbę wtyczek

Licencja dotyczy zarówno wersji 32 jak i 64-bitowej. Istnieje także możliwość rozszerzenia posiadanej licencji o kolejne stanowiska - w tej sprawie proszę o kontakt. Zobacz także:

Zobacz także pakiety w niższej cenie:

UWAGA! W przypadku chęci używania programu Total Commander na kilku komputerach zapoznaj się z zasadami licencjonowania:

  • zakup dla osoby prywatnej - posiadając pojedynczą licencję można zainstalować program na kilku komputerach pod warunkiem, że w danym momencie program będzie używany tylko na 1 z nich i będzie go używać tylko osoba na którą jest wystawiona licencja
  • zakup dla firmy - program można zainstalować na większej liczbie komputerów niż przewiduje to zakupiona licencja jednak w danym momencie można używać programu tylko na tylu komputerach ile posiada się zakupionych licencji

Licencja na Total Commander jest dożywotnia i obejmuje wszystkie aktualizacje.

Zobacz także:

Strona www Strona wwwPobierz PobierzPomoc PomocZapytaj Zapytaj

Zobacz także inne promocje!

UWAGA! Obrazek programu jest jedynie wizualizacją i zakup dotyczy jedynie licencji elektronicznej.

Średnia ocenaocena (5)
System operacyjnyWindows 95, 98, ME, NT, 2000, XP, Vista, 7, 8, 10
Licencjana wszystkie wersje programu
Forma licencjielektroniczna
Sposób dostawypoczta e-mail
Koszt dostawy0 zł
Czas realizacji2-5 dni

Podziel się swoją opinią i oceń ten program!

Dodaj opinię

ocena
Ocena
Dodano 2017-06-07 10:31:08 przez Cezary
Program bardzo szybki i wyróżniający się stabilnością w porównaniu do darmowej konkurencji. Do najważniejszych zalet zaliczam: dwa panele, zakładki, podgląd plików, pracę z archiwami, masową zmianę nazw plików, kolejkowanie zadań, reguły kopiowania oraz znaczną możliwość personalizacji za pomocą opcji i wtyczek. Wykorzystanie możliwości programu Total Commander zwiększa znacznie efektywność i komfort pracy w porównaniu z Eksploratorem Windows.
ocena
Ocena
Dodano 2017-06-05 11:24:35 przez luno
Działa o wiele szybciej niż freeCommander który od jakiegoś czasu zaczął się zatykać na Win10. Polecam
ocena
Ocena
Dodano 2017-06-05 10:19:36 przez Donat
Jak dla mnie to super program. W zasadzie ma wszystko co niezbędne. Pomógł rozwiązać wiele problemów. Nic dodać nic ująć.
ocena
Ocena
Dodano 2017-05-12 20:51:04 przez Bastion
Właśnie wykupiłem licencje- ten program jest warty swoje ceny.
ocena
Ocena
Dodano 2017-05-03 11:00:17 przez Mariusz
Absolutnie niezbędny :)
ocena
Ocena
Dodano 2017-05-01 13:31:32 przez Robert
To jest program z tych tzw. "must have".
ocena
Ocena
Dodano 2017-03-31 10:53:05 przez Radek
Świetny program do zarządzania zasobami komputera i sieci. Używam go od początków mojej przygody z komputerami i nie mogę się od niego odzwyczaić, naprawdę bardzo przyspiesza zarządzanie plikami. Polecam praktycznie każdemu.
ocena
Ocena
Dodano 2017-03-10 13:35:16 przez WieWal
Krótko mówiąc - TC to dla mnie prawa ręka w poruszaniu się po zasobach komputera. Byłoby mi trudno bez niego. Program znałem i testowałem już wcześniej, a teraz chcę mieć go na stałe. Uważam jednak, że jak za menadżer plików jest to jednak za wysoka cena.
ocena
Ocena
Dodano 2017-02-04 16:50:19 przez Józef
Jeden z najwyżej przetworzonych i dopracowanych produktów na rynku programów komputerowych. Niezmiernie prosty w obsłudze i skuteczny w działaniu. Prawidłowo skonfigurowany przez użytkownika jest niezawodnym narzędziem w pracy zawodowej jak i w życiu codziennym. Najlepszy dla mnie jako menedżer plików z jakim spotkałem się na przestrzeni ostatnich dwudziestu lat. Polecam wszystkim.
ocena
Ocena
Dodano 2016-12-31 11:01:22 przez RFB
Pracowałem na komputerach od samego początku ich powstania /jeszcze za czasów taśmy dziurkowanej, jako ... pamięci./. Szokiem był pierwszy dostępny na świecie komputer Sinclair, ZX Spectrum /"zawrotny" RAM - 48kB/, który można bylo postawić sobie na biurku, potem Amstrad Schneider, Comoodore, Atari, Pierwsze PC XT, PC AT, 386, 486, Pentium, etc. Od zawsze była potrzeba maksymalnie szerokiego zarządzania tworzonymi plikami. W DOSi'e robiło się to ręcznie z linii komend i już wtedy zaczęto "produkować" skomplikowane pliki "BAT", aby te czynności zautomatyzować !. Nie trzeba było długo czekać - PIERWSZY NORTON COMMANDER, OKAZAŁ SIĘ ABSOLUTNIE GENIALNYM ROZWIĄZANIEM, A WSZYSTKIE JEGO NASTĘPNE "WCIELENIA" TYLKO TĘ OPINIE POTWIERDZAJĄ AŻ DO DZISIAJ !. Genialność tego managera plików polega na jego NIEZWYKLE INTUICYJNYM W SWOJEJ PROSTOCIE ROZWIĄZANIU - PODZIELENIU EKRANY NA 2 CZĘŚCI. PLIKI MOŻNA PRZENOSIĆ, KOPIOWAĆ, PORÓWNYWAĆ, TWORZYĆ KATALOGI, etc. Z LEWEGO PANELU DO PRAWEGO I ODWROTNIE, A WSZYSTKO JEST CAŁY CZAS WIDOCZNE !!!. Podejmowano szereg prób zastąpienia tego programu, innymi /XTreeGold, etc./. Żaden nigdy nie miał szans na pokonanie w swojej funkcjonalności Nortona, później Total Commandera !!! - i nigdy tak się nie stanie, ponieważ to co proste i intuicyjne jest absolutnie zawsze najlepsze !. Taka zasada powinna być priorytetem dla każdego, uważającego się za dobrego - programisty. Wydajne zarządzanie plikami, bez Total Commandera jest dzisiaj NIEMOŻLIWE - potwierdzi to wielu fachowców. Obsługa tego programu powinna stać się obowiązkowym przedmiotem nauczania w szkole, na lekcjach informatyki !. Ten program pozwala w "ciekawej głowie" wzbudzić zainteresowanie tym, co tak naprawdę "lata" i dzieje się w "środku" komputera. ABSOLUTNIE POLECAM "Total Commander" KAŻDEMU, KTO CHCE SPRAWNIE I SZYBKO WYKORZYSTYWAĆ SWÓJ KOMPUTER.
ocena
Ocena
Dodano 2016-12-07 18:01:56 przez Ireneusz
Klasyk, bez którego trudno się obejść i dla którego nie sposób znaleźć dobrej alternatywy.
ocena
Ocena
Dodano 2016-11-07 19:18:53 przez Arek
Od zawsze używam tego programu, ponieważ uważam że jest najlepszym menadżerem plików. Polecam wszystkim
ocena
Ocena
Dodano 2016-09-15 20:35:06 przez iresti
Nie wyobrażam sobie pracy bez Total Commandera. Nie wiem czy są lepsze. Polecam
ocena
Ocena
Dodano 2016-07-18 19:12:52 przez TWin_78
Total Commander - tu nie ma co się dużo rozpisywać. Narzędzie obowiązkowe nawet dla przeciętnego użytkownika PC. Prostota i skuteczność działania poraża :D
ocena
Ocena
Dodano 2016-06-24 11:40:42 przez Marcin
Dokupuję co jakiś czas licencje dla firmy w której pracuję - praca w IT bez Total Commandera to nieporozumienie. Polecam zdecydowanie!
ocena
Ocena
Dodano 2016-05-30 14:18:30 przez Jacek
TC jest niezastąpiony. Używam go od lat i bardzo mi się przydaje do utrzymywania porządku w komputerze.
ocena
Ocena
Dodano 2016-04-01 19:43:02 przez Witold
Program dobry "od zawsze". Jeżeli ktoś pracuje na komputerze a nie 'używa Windowsa' to powinien mieć ten program.
ocena
Ocena
Dodano 2016-01-25 13:13:30 przez Stanisław
Narzędzie istniejące od wielu lat. Jeszcze jako Windows Commander było najlepszym narzędziem do zarządzania komputerem. Nie ma lepszego programu w tej kategorii. Interfejs bardzo intuicyjny i godny do naśladowania. Sklep Softex.pl też jest godnym do polecenia sklepem internetowym. Jestem bardzo zadowolony, że skorzystałem z jego oferty. Również 5 gwiazdek!
ocena
Ocena
Dodano 2016-01-09 18:12:53 przez clint
Używałem Norton Commandera, Windows commandera a teraz Total Commandera. Świetny program, bardzo przyspiesza pracę z plikami.
ocena
Ocena
Dodano 2015-12-03 16:06:25 przez Marcin
Bezkonkurencyjny od lat. Nie spotkałem się z niczym lepszym.
ocena
Ocena
Dodano 2015-08-24 18:30:40 przez mrs
Marka sama w sobie, jak ktoś potrafi korzystać z dwóch paneli to wie, jak to ułatwia pracę. TC jest szybki i rozbudowany np. w klienta ftp czy pakery.
ocena
Ocena
Dodano 2015-07-06 13:26:48 przez Skibi_tm
Nie wyobrażam sobie pracy bez tego, bardzo potrzebnego narzędzia. Praca na dokumentach z poziomu exploratora windows jest koszmarem w porównaniu do prazy z Total Commanderem.
ocena
Ocena
Dodano 2015-05-29 11:02:00 przez Michał
Total Commander - znakomity program dla znających temat. Kombajn, bez którego praca z zasobami jest przyjemnością. Dostępne wtyczki uzupełniają "ewentualne" braki. Zamówienie w Softx.pl bez zastrzeżeń. Bardzo sprawnie.
ocena
Ocena
Dodano 2015-04-22 14:52:36 przez Piotr
To znakomity program uzupełniający brak managera plików w Windows.
ocena
Ocena
Dodano 2015-03-10 14:18:54 przez Darek
Program niezbędny w codziennej pracy na komputerze. Wszystko co potrzebne podczas pracy na katalogach i plikach a dodatkowo mnóstwo innych rozszerzeń i dodatków. Zdecydowanie polecam.
ocena
Ocena
Dodano 2014-12-08 22:07:07 przez Tomek
Program bardzo się przydaje w codziennej pracy. Odpalam go od razu po uruchomieniu Windowsa. Nie wyobrażam sobie operacji n plikach, przenoszenia na FTP, bez tego programu. Kiedy muszę usiąść przy kompie, na którym go nie ma, jest bardzo niewygodnie. Przyśpiesza pracę fakt, że polecenia wykonuję skrótami klawiszowymi.
ocena
Ocena
Dodano 2014-11-26 11:11:53 przez Tadeusz
To jest naprawdę dobry program. Spełnia rolę podstawowego programu windowsowego oczywiście posiadający mnóstwo dodatkowych opcji których nie znajdziemy w jakimkolwiek innym programie windowsowym.
ocena
Ocena
Dodano 2014-11-10 07:40:49 przez calyrok
To jest program, których funkcji nie posiada windows explorer Microsoftu. Spełnia moje oczekiwania w 100%. Wygodne przenoszenie, kopiowanie pomiędzy dyskami, folderami, etc. W pełni popieram opinie moich poprzednich.
ocena
Ocena
Dodano 2014-10-17 17:49:07 przez gfb.com.pl
TC jest idealnym oprogramowaniem dla znających temat. Dla zwykłych userów - nie wykorzystywany. Zrobcie ankietę jakie funkcje na dzien dobry każdy uruchamia - i te najczęściej uruchamiane od razu dajcie jako default. [ja ze swej strony odpalam widziane napedy]
ocena
Ocena
Dodano 2014-08-20 22:12:04 przez Pejocikowski
Zakup TC to bardzo dobra inwestycja. Praca z tym programem to czysta przyjemność. Jest dla mnie bardzo przydatny w codziennej pracy. Dużo opcji i wtyczek. POLECAM!!!
ocena
Ocena
Dodano 2014-08-06 11:28:03 przez Adrian
Zakup TC to inwestycja dla której nie szkoda ani grosza. Program powinien być na każdym PC. Praca z nim to czysta przyjemność.
ocena
Ocena
Dodano 2014-06-09 10:28:28 przez Mirek
Proogram jak dla mnie niezbędny do codziennej pracy, znawcy tematu wiedą o czym mówie. Kupilem 3 licencje i zapłaciłem tyle co za dwie z osobna. Poityka cenowa bardzo przystępna dla każdego. Realiazacja zakupu bardzo szybka i bezproblemowa. Polecam zarówno program jak i sklep softx.
ocena
Ocena
Dodano 2014-04-21 11:06:36 przez Łukasz
Total Commander jest dla mnie nieodzowny w codziennej pracy z komputerem. Mogę żyć bez odtwarzacza czy officea, ale nie bez totalcmd. Dziękuje za tak wspaniały software :)
ocena
Ocena
Dodano 2014-04-15 15:46:24 przez DARO
Bardzo dobry i stale rozwijany menadżer plików.Mnogość opcji i wtyczek.Świetne narzędzie dla wszystkich użytkowników komputerów.Polecam zakup w sklepie SoftX - wszystko bardzo szybko i profesjonalnie.
ocena
Ocena
Dodano 2014-04-09 10:05:15 przez TYCOOL
Świetny program i użyteczne narzędzie do zarządzania plikami - potężne narzędzie zarówno dla amatorów jak i zaawansowanych użytkowników.
ocena
Ocena
Dodano 2014-03-29 09:24:58 przez wojtek
Aż mnie dziwi, że są tacy co sobie bez niego radzą. Ja go używam od ponad 20 lat i jest to pierwsza rzecz którą instaluje na nowym systemie.
ocena
Ocena
Dodano 2014-02-24 17:57:33 przez hk
Bez tego programu jak bez ręki; funkcjonalny, używam codziennie, nic dodać, nic ująć. POLECAM
ocena
Ocena
Dodano 2014-02-19 18:09:22 przez Krzysiek
Bardzo użyteczne narzędzie do zarządzania plikami i katalogami. Polecam.
ocena
Ocena
Dodano 2014-02-12 10:09:39 przez TKR
Świetny program, nie znam lepszego w tej kategorii.
ocena
Ocena
Dodano 2014-02-04 10:50:29 przez Tomasz Pacia
Polecam zakup programu w sklepie, program okej i jak najbardziej przydatny i chyba nie trzeba nikogo do niego przekonywać :)
ocena
Ocena
Dodano 2014-01-24 10:18:42 przez Adam
Przestarzały interfejs. Za to bardzo funkcjonalny.
ocena
Ocena
Dodano 2014-01-23 12:37:37 przez dragon79
Próbowałem wielu programów do zarządzania plikami (m.in. Free Commander), ale tylko Total Commander w pełni spełnił moje oczekiwania. Ma to, czego szukałem, wszystko jest czytelne i dodatkowo łatwo się go konfiguruje, by jeszcze pełniej czerpać z tego, co oferuje. Licencja mogłaby być tańsza, wtedy na pewno więcej osób zdecydowałoby się na zakup - jestem tego pewien.
ocena
Ocena
Dodano 2014-01-22 09:23:56 przez Kajtek
Potwierdzam wcześniejsze opinie. To najlepszy program do manipulacji i zarządzania plikami. Można zapomnieć o topornym Eksploratorze Windows
ocena
Ocena
Dodano 2014-01-19 15:40:25 przez Dario
Program nie obciąża procesora... Wszystko co najważniejsze w jednym miejscu bez konieczności "głębokich" poszukiwań... Polecam
ocena
Ocena
Dodano 2014-01-13 10:19:56 przez ww
Oprogramowanie TC jest w pełni zadowalające do obsługi klienta FTP w moim przypadku i dlatego go polecam.Nic więcej do sprawnego zarządzania plikami nie jest potrzebne.
ocena
Ocena
Dodano 2014-01-09 21:43:48 przez Tomek
Nie ma nic lepszego... a może po prostu przywiązałem się do aplikacji. Za takie pieniądze, z dożywotnim dostępem do aktualizacji, warto zalegalizować ten związek. Polecam.
ocena
Ocena
Dodano 2014-01-07 20:47:07 przez Romek
Nie ma lepszego, tak dobry jak leciwy NC.Brawo dla Autorów.
ocena
Ocena
Dodano 2014-01-06 17:45:06 przez Cybergost
Szybki prosty i bez zbędnych wodotrysków. Nie znam zaawansowanego użytkownika który by nie używał tego programu.
ocena
Ocena
Dodano 2014-01-03 12:37:59 przez Realista
Najlepszy tego typu program na rynku. Nie znalazłem do tej pory godnego zamiennika. Szczerze polecam
ocena
Ocena
Dodano 2013-12-23 21:31:20 przez Piotrek
Program wart swojej ceny, daje duże możliwości, rozszerzenia dają dodatkową "moc". Polecam
ocena
Ocena
Dodano 2013-12-18 10:04:50 przez Mariusz Smolak
Uwielbiam ten program. Mnóstwo możliwości i całkiem szybko działa. Wada do dupy klient FTP - pliki powinny być zapisywane w tle a nie wyświetlane okienko kiedy zapisałem, tak samo w edycja plików w archiwach. Poza tym żałuje, że nie ma wersji na Linuxa. Nie zmienia faktu, że jest to najlepszy manager plików.
ocena
Ocena
Dodano 2013-12-14 17:34:34 przez Ann
Dla mnie - niezastąpiony, zwłaszcza przy konieczności posegregowania dużych ilości danych. Korzystam z TC od wielu lat, i nie planuję zastąpienia innym oprogramowaniem.
ocena
Ocena
Dodano 2013-12-13 19:10:48 przez Krzysztof Szpunar
Bardzo dobry program, podobnie jak stary dobry Norton Commander i świetny linuksowy Midnight Commander. Bardzo upraszcza operacje na plikach i katalogach, a do tego jeszcze ma wbudowanego niezłego klienta FTP. Polecam każdemu.
ocena
Ocena
Dodano 2013-12-02 15:30:54 przez kwazar
Cóż pisać, nie wyobrażam sobie pracy z komputerem bez TC. (przydałoby się jeszcze zaimplementować skrót windowsa F2 do edycji nazwy pliku)
ocena
Ocena
Dodano 2013-10-15 07:00:04 przez Piotr
Z programem mam już styczność od kilku lat. Jest niezastąpionym menadżerem plików. Niezastąpiony przy pracy z dużą ilością plików. NIE wyobrażam pracy na Windowsie -systemowa przeglądarka nie dorasta mu do pięt. Bardzo duże możliwości konfigurowani. Dzięki dostępności ogromnej liczby wtyczek można skonfigurować pod siebie -przy okazji pozbyć się zbędnych zewnętrznych programów np. do nagrywani płyt. Trochę kuleje wersja 64bit -BARDZO PÓŹNO POWSTAŁA. niestety na wersje 64bit nie ma wtyczek, które są w wersji 32bit. Pelcem ten program. Wart każdych pieniędzy.
ocena
Ocena
Dodano 2013-09-23 10:02:29 przez Redseo.pl
Program stabilny i bardzo użyteczny. Wart każdych pieniędzy. Niezastąpiony jako klient FTP i eksplorator plików.
ocena
Ocena
Dodano 2013-09-18 12:08:16 przez hieracium9176
Programu używałem służbowo chyba od połowy lat 90. (Windows Commander 1.5x, który świetnie zastąpił DOS-owskiego Norton Cmdr.) i uważam, że nieprzerwanie jest o kilka długości za całą konkurencją. Ale nie o ranking tu chodzi: Autor idealnie rozmieścił funkcje i wyważył ich liczbę - wszystko, co ważne, jest dostępne pod ręką, nie ma nadmiaru, który uczyniłby program mało czytelnym i jest dość przestrzeni by funkcje łatwo widzieć (błędy często popełniane w świetnych skądinąd programach).
ocena
Ocena
Dodano 2013-09-16 11:38:15 przez pawel
Rewelacyjny program. Od lat na wysokim poziomie.
ocena
Ocena
Dodano 2013-09-06 14:42:05 przez narcyz53
Doskonałe narzędzie, bardzo przydatne w codziennej pracy z komputerem.
ocena
Ocena
Dodano 2013-09-06 11:43:33 przez ZYGMUNT
Program jest wspaniały. Jestem nim zachwycony.
ocena
Ocena
Dodano 2013-09-02 12:04:58 przez TELETECHNET
Wszystko szybko i sprawnie. Program świetny. Mam nadzieję że będzie się rozwijał.
ocena
Ocena
Dodano 2013-08-06 09:18:59 przez pogos
Program godny polecenia, szkoda, że nie ma wersji na linux'a.
ocena
Ocena
Dodano 2013-08-05 12:55:37 przez Bencom
program naprawdę jest the best w swojej klasie
ocena
Ocena
Dodano 2013-07-30 22:07:58 przez Andrzej Gładki
Pracuję z systemami obliczeniowymi od ZX Spectrum. Był Norton Commander; Windows Commander; teraz super Total Commander. Bez niego nie wyobrażam sobie pracy.
ocena
Ocena
Dodano 2013-07-30 14:52:45 przez MJ
Nie potrafię się odnaleźć w M$ bez tego programu. Gorąco polecam.
ocena
Ocena
Dodano 2013-07-29 17:03:33 przez Tomek
Świetny program, nawiązujący funkcjonalnością do starego DOSowego Norton Commandera (tylko jeszcze lepszy).
ocena
Ocena
Dodano 2013-07-29 12:37:14 przez Piotr Łesyk
Wreszcie używam legalnie. Najlepszy w swojej klasie
ocena
Ocena
Dodano 2013-07-23 22:31:23 przez ryszardS
Używam od lat. Solidny program bez zbędnych wodotrysków.
ocena
Ocena
Dodano 2013-07-22 20:50:10 przez SJJK
Ten program chyba nie ma złych opinii i jest chyba najbardziej rozpowszechnionym programem do zarządzania plikami.
ocena
Ocena
Dodano 2013-07-18 11:26:55 przez Darekk
Bardzo pomocny program od lat
ocena
Ocena
Dodano 2013-07-03 10:38:00 przez ryszard
Bardzo dobry program, dla mnie niezastąpiony.
ocena
Ocena
Dodano 2013-06-27 21:52:43 przez Czoi
Krótko - bardzo przydatny i uzyteczny program.
ocena
Ocena
Dodano 2013-06-24 10:13:13 przez Radosław Dąbrowicz
Używałem go jeszcze jak nazywał się Windows Commander. Nie wyobrażam sobie obsługi komputera bez tego programu.
ocena
Ocena
Dodano 2013-06-24 10:02:12 przez skuteczni.net
Odnośnie samego programu to jest mi potrzebny bardzo, w sumie to niezbędny! Dużo szybciej wszystko znajduję, ftp od ręki, pomijanie zbyt długich nazw (czego nie ma explorer). Super
ocena
Ocena
Dodano 2013-06-11 08:04:53 przez Kamil
Program właściwie nie ma słabych stron, a jeśli to jeszcze nie zauważyłem. Bardzo przydatny w codziennej pracy. Żaden inny manager plików mnie do siebie nie przekonał. TC rządzi. PS. Cena też spoko jako, że licencja dożywotnia.
ocena
Ocena
Dodano 2013-06-05 10:24:03 przez MSTRFG
Według mnie najlepszy program w swojej kategorii. Polecam.
ocena
Ocena
Dodano 2013-05-27 18:09:33 przez Wojciech
Według mnie najlepszy program w swojej kategorii. Polecam.
ocena
Ocena
Dodano 2013-05-15 10:20:46 przez Lannmaster
Program nr 1 na liście zakupów dla admina. Od czasów Norton Commandera nic lepszego nie powstało. Program spisuje się idealnie nawet bez dodatków. Nic więcej nie potrzeba.
ocena
Ocena
Dodano 2013-05-13 15:55:21 przez Gaberzet
Tyle juz napisano na temat TC, ze mogę tylko potwierdzić te pochwały.
ocena
Ocena
Dodano 2013-05-08 13:15:42 przez ENPRO
Ja nie wyobrażam sobie pracy na komputerze bez tego programu.
ocena
Ocena
Dodano 2013-05-02 10:54:03 przez Andrzej
Znakomity menedżer plików. Dodatkowo cała masa ułatwiających życie pluginów.
ocena
Ocena
Dodano 2013-04-11 21:47:29 przez Zbigniew
Program bardzo dobry. Nie wyobrażam sobie pracy bez niego (operuję na dużych plikach).
ocena
Ocena
Dodano 2013-04-10 10:26:12 przez POLATOM
Przy kopiowaniu plików nie zastąpiony
ocena
Ocena
Dodano 2013-04-09 19:53:35 przez Stanisław
Najlepszy, według mnie, wśród menadżerów plików. Nie jest tani, ale licencja obejmuje równocześnie wszelkie aktualizacje. Warto mieć dobry i równocześnie legalny program.
ocena
Ocena
Dodano 2013-04-03 14:56:07 przez Tomasz
Od lat w niezmienionej formie... w dzisiejszych czasach to naprawdę zaleta. Chwała mu za to. Prosty interfejs i wszystkie funkcje, które powinien posiadać dobry menadżer do zarządzania plikami. Najlepsza alternatywa dla okienek.
ocena
Ocena
Dodano 2013-04-03 10:05:45 przez Robert
Podstawowe narzędzie do plików. Jest drogi jak na menedżera, ale i tak warto.
ocena
Ocena
Dodano 2013-04-02 13:55:51 przez Golem
Nie ma lepszego softu do zarządzania plikami. Bezkonkurencyjny! Do tego masa darmowych (w większości), super przydatnych (w większości) wtyczek. Wart swojej ceny, a twórcom należy się głęboki ukłon i przelew/gotówka!!!!
ocena
Ocena
Dodano 2013-03-28 18:21:11 przez mrozo
Dla mnie TC to mistrz świata, absolutnie bezkonkurencyjny. Intuicyjna obsługa przy pomocy klawiatury wydatnie przyspiesza tempo pracy z plikami, czy dostęp do aplikacji. Legendarna wręcz stabilność, czas startu, doskonała funkcja rename dla wielu plików, FTP, lub lepiej - wszystko co można sobie wymarzyć w pracy z plikami. Korzystam od 12 lat, w końcu przyszła kolej na licencję.
ocena
Ocena
Dodano 2013-02-27 23:17:58 przez Krzysztof
Total Commander to jeden z najlepszych programów do zarządzania plikami jakie znam. Programy podobne pod względem interfejsu nie dorównują mu funkcjonalnością. POLECAM !
ocena
Ocena
Dodano 2013-02-12 10:09:23 przez Art
Super program, wart swojej ceny, Polecam zakup.
ocena
Ocena
Dodano 2013-02-09 17:30:31 przez Baca
Świetny, szybki, wygodny w użyciu - jednym słowem niezastąpiony! Nie wyobrażam sobie pracy bez niego. Gorąco wszystkim polecam!
ocena
Ocena
Dodano 2013-02-05 18:34:20 przez kronos
Najlepszy program do zarządzania plikami
ocena
Ocena
Dodano 2013-01-23 10:43:25 przez DS
Porządny manager plików z dodatkowymi przydatnymi funkcjami (FTP, zmiany nazw, synchronizacje, praca w tle itp.)
ocena
Ocena
Dodano 2013-01-17 11:02:09 przez Arti
Jest to chyba najlepszy produkt w tej kategorii - niezawodny, szybki, stabilny (niezależnie od systemu na którym pracuje). Bardzo prosty w obsłudze, posiada możliwość podłączania do serwera ftp dzięki czemu nadaje się do publikowania stron w internecie. Sam używam go już ładnych parę lat, nigdy się nie zawiesił. Mimo iż program ma już kilka laat i tak jet wciąż bardzo funkcjonalny. Bardzo polecam.
ocena
Ocena
Dodano 2013-01-14 18:48:19 przez Sławek
Jest najlepszy I Wart tej Kasy. Chcesz być legalny-KUP BO WARTO
ocena
Ocena
Dodano 2013-01-14 11:39:01 przez tdele
Znakomity program. Pracuje bardzo stabilnie. Nie ma konkurencji w swojej klasie.
ocena
Ocena
Dodano 2013-01-10 07:39:02 przez UMK
W końcu oficjalnie na TC. Polecam, dobre programy trzeba wspierać.
ocena
Ocena
Dodano 2013-01-09 12:45:10 przez not_so_powerful_user
TC, a wcześniej NC i WinCmd znam od lat, w końcu przyszła pora na zakup licencji - naprawdę warto, bo koszt licencji w porównaniu do funkcjonalności jest wręcz śmiesznie niski.
ocena
Ocena
Dodano 2013-01-04 13:36:30 przez mw
Same dobre opinie. Dla mnie nie ma lepszego programu.
ocena
Ocena
Dodano 2012-12-31 12:46:45 przez J
Brak zbędnych wodotrysków, za to jest chyba wszystko to, czego normalnie potrzeba. Nieczęsty przykład w dzisiejszej dobie, kiedy forma przyduje najczęściej nad treścią.
ocena
Ocena
Dodano 2012-12-26 11:06:02 przez helps
Przetestowałem wiele darmowych alternatyw, ale Total Commandera nie da się niczym zastąpić. Program wart jest swojej ceny.
ocena
Ocena
Dodano 2012-12-24 15:33:15 przez Jan Wachowiak
tc używam od niepamiętnych czasów (wcześniej w czasach DOS używałem Norton Commandera). Program nie do pobicia. Nie wyobrażam sobie, aby mogło mi go kiedyś zabraknąć
ocena
Ocena
Dodano 2012-12-18 19:35:20 przez user
Rewelacyjna aplikacja. Korzystam od wielu lat - wreszcie kupiłem licencję! Bez tego jak bez ręki.
ocena
Ocena
Dodano 2012-12-10 10:22:18 przez TomekI
Od kilkunastu lat najlepszy tego typu program
ocena
Ocena
Dodano 2012-12-03 10:01:11 przez PoL
TC używam od ponad 10 lat i cały czas jestem zadowolony :)
ocena
Ocena
Dodano 2012-11-13 11:18:32 przez micromax
od czasow pierwszych windowsow uzywam go codziennie. rewelacja. koszty legalizacji super niskie, az dziw ze wczesniej nie zakupilem licencji
ocena
Ocena
Dodano 2012-11-12 15:35:28 przez maly-78
Korzystam od lat.... Ten program musi być w każdym komputerze... Serdecznie polecam.
ocena
Ocena
Dodano 2012-11-05 15:24:26 przez Krogot
Od zakupu minęły 3 miesiące, które pozwoliły na zapoznanie z programem. Uważam, że praca z TC pozwala na bardzo wygodne zarządzanie plikami, folderami i zawartością dysków. Gorąco polecam.
ocena
Ocena
Dodano 2012-11-05 10:35:01 przez Roman
Co tu dużo pisać... Najlepszy program do zarządzania plikami
ocena
Ocena
Dodano 2012-10-29 20:10:40 przez AdiMK
To już trzecia licencja na ten program na moich komputerach - bez niego ciężko wyobrazić sobie pracę na plikach i folderach. Godny polecenia.
ocena
Ocena
Dodano 2012-10-27 21:47:16 przez Marek
Jestem zawodowym programistą i Total Commandera używam już od kilkunastu lat (wtedy jeszcze nazywał się Windows Commander). System Windows bez TotalCmd to jak człowiek bez ręki... Nie wyobrażam sobie pracy bez niego.
ocena
Ocena
Dodano 2012-10-22 10:02:56 przez Pretium
Bogate opcje, stabilność pracy, przejrzystość programu. Polecam.
ocena
Ocena
Dodano 2012-10-10 16:44:13 przez JacekP
Total Commander to klasyka wśród programów. Każdy sznujący się "szperacz" komputerowy powinien go nabyć, bo warto!
ocena
Ocena
Dodano 2012-10-04 11:14:52 przez Jacek.R
Bardzo dobry i użyteczny program, wart swojej ceny. Polecam wszystkim.
ocena
Ocena
Dodano 2012-10-01 10:04:18 przez Imoli.pl
Świetny program, który nie potrzebuje rekomendacji :)
ocena
Ocena
Dodano 2012-09-19 11:16:50 przez Krzych
Każdy kto go poznał nie może się bez niego obejść... Polecam.
ocena
Ocena
Dodano 2012-09-19 10:17:37 przez Andrzej
Świetny program. Kontynuacja wcześniejszego programu Norton Commander. Ułatwia pracę na PC - znacznie wygodnieszy niż to co jest oferowane standardowo w Windows do zarządzania plikami.
ocena
Ocena
Dodano 2012-09-13 10:18:50 przez Morti
TC to podstawa pracy na każdym komputerze. Polecam.
ocena
Ocena
Dodano 2012-09-12 12:10:52 przez strohs
co tu dużo pisać kontynuacja kultowego Norton Comandera z DOS-a. Program ogomnie ułatwia zarządzanie plikami
ocena
Ocena
Dodano 2012-09-12 10:01:47 przez Piotrek
Absolutny Perfect. To pierwsza aplikacja która instaluje po postawieniu na nowo systemu :)
ocena
Ocena
Dodano 2012-08-19 17:34:08 przez Andrzej
TC jak zwykle świetny, a zaczynałem na Norton Commanderze pod DOS. Polecam Program !!!!
ocena
Ocena
Dodano 2012-08-16 16:53:41 przez PaPrYcZaK
Najlepszy program do operacji na plikach, katalogach i innych
ocena
Ocena
Dodano 2012-07-30 10:35:23 przez awi
Klasyka i klasa; uzależnia; można oczywiście pracować bez TC, ale po co? TC jest ponadczasowy i niezastąpiony.
ocena
Ocena
Dodano 2012-07-18 10:07:32 przez Jacek
Stary, zasłużony i jak zawsze niezawodny - już zapewne wiecie o kim mowa. Nasz bohater znany jeszcze z czasów dos-a jest jak niedościgniony wzór dla wielu imitujących go klonów tej filozofii myślenia. Niezastąpiony w firmie i w domu... Total Commander. Wielkie ukłony mistrzu :)))
ocena
Ocena
Dodano 2012-07-17 10:19:23 przez Rav
TC to nieodzowny komponent oprogramowania na kompie... Należy doceniać takie ponadczasowe rozwiązania, które działają od zamierzchłej przeszłości do nieskończonej przyszłości...
ocena
Ocena
Dodano 2012-07-09 10:36:44 przez Adam Czernik
Wspaniały program z mnóstwem funkcji, nieodzowny w codziennej pracy. Wręcz synonim menedżera plików, wart swej ceny.
ocena
Ocena
Dodano 2012-07-05 10:11:54 przez arturpu
Prosimy nie oceniać naszego sklepu a jedynie zakupione oprogramowanie - przecież to Total Commander - co tu oceniać ? nazwa mówi sama za siebie
ocena
Ocena
Dodano 2012-07-03 10:28:45 przez Grzegorz
Wszystko to co Windows powinien robić a nie robi.
ocena
Ocena
Dodano 2012-06-27 23:50:34 przez gaga
5 gwiazdek to za mało. Najlepszy w swojej klsaie!
ocena
Ocena
Dodano 2012-06-20 11:46:34 przez voreck
Doskonały program do zarządzania plikami. Masa rozbudowanych opcji - bezkonkurencyjny. POLECAM wszystkim.
ocena
Ocena
Dodano 2012-06-20 10:42:57 przez Stanek
Świetny program, nie wyobrażam sobie pracy bez niego.
ocena
Ocena
Dodano 2012-06-20 10:30:21 przez Marek
Bardzo dobry program. Używam go od zawsze.
ocena
Ocena
Dodano 2012-06-13 10:42:59 przez mini
Najlepszy znany mi program do zarządzania plikami. Intuicyjny w obsłudze, moja ulubiona opcja - synchronizacja katalogów. Polecam.
ocena
Ocena
Dodano 2012-05-28 13:00:09 przez Robert
Bardzo przydatny i potrzebny program oraz godny następca NC. Obsługa klienta przy zakupie godna polecenia. Pozdrawiam.
ocena
Ocena
Dodano 2012-05-27 19:41:18 przez Michal
Świetny program, sensowna licencja, testowałem inne podobne, ale tylko TC ma wszystko co potrzeba. Godny następca NC z czasów DOS :-)
ocena
Ocena
Dodano 2012-05-26 20:39:33 przez mize
TC to bardzo dobrym program , nie umiem bez niego pracować.
ocena
Ocena
Dodano 2012-05-21 09:06:23 przez Rimi.pl
Świetny program, nie wyobrażam sobie pracy bez niego.
ocena
Ocena
Dodano 2012-05-17 10:14:53 przez All Media
Ma wszystko co powinien mieć tego typu program. Zakup i realizacja zamówienia wzorcowa.
ocena
Ocena
Dodano 2012-05-14 15:35:18 przez Krzysiek
Program niezbędny na każdym komputerze, konkurencyjne menadżery plików zarówno te płatne jak i darmowe nawet nie mogą się do niego zbliżyć.
ocena
Ocena
Dodano 2012-05-07 10:04:07 przez Tomek
Program - podstawa pracy każdego zaawansowanego użytkownika komputera...Polecam zarówno program jak i sklep...
ocena
Ocena
Dodano 2012-04-25 10:21:07 przez Jan M
TC to zupełnienie oprogramowania w firmie, obsługa i transakcja OK.
ocena
Ocena
Dodano 2012-04-23 10:33:13 przez Wiesław Długosz
super program, bez niego nie wyobrażam sobie pracy. Zamówienie zrealizowane OK, Jesteśmy zadowoleni :)
ocena
Ocena
Dodano 2012-04-04 14:12:37 przez Ryszard
Kto używa ten wie, kto nie wie niech zacznie.
ocena
Ocena
Dodano 2012-03-19 13:29:55 przez SPB - Marcin
Doskonały menadżer plików i klient FTP, polecam
ocena
Ocena
Dodano 2012-03-16 19:00:25 przez Jurek
Jak ktoś zaczął przygodę z operacjami na plikach od Norton Commandera jak ja, to nie może sobie wyobrazić sprawnej pracy w Windows bez Total Commandera. Dodatkowo duża możliwość rozbudowy programu o wtyczki, dopasowania paska narzędzi czyni ten program podstawowym narzędziem w mojej pracy.
ocena
Ocena
Dodano 2012-03-06 21:37:04 przez jansłońce
O Total Commanderze (poprzednio Windows Commanderze) napisano pozytywnie już chyba wszystko co można i nie sądzę, abym miał coś do dodania. Jako menadżer plików Windows TC jest niezastąpiony. Cieszę się, że powstała wersja 64-bit - działa trochę szybciej w tych systemach niż 32-bit.
ocena
Ocena
Dodano 2012-02-24 17:03:24 przez ynleborg
Używam TC od kiedy pamiętam. Podstawowe narzędzie do obsługi plików w Windows dla każdego kto wyrósł na DOSie.
ocena
Ocena
Dodano 2012-02-14 11:05:50 przez Krzysztof
ProgramuTotal Commander używam od wielu lat i nie wyobrażam sobie pracy bez niego. Jest przyjazny w obsłudze i posiada wiele użytecznych funkcji. Z zakupu w sklepie Softx również jestem zadowolony, nie miałem żadnych bezproblemów.
ocena
Ocena
Dodano 2012-02-04 10:05:15 przez Zbyszek
Bardzo dobry program. Korzystam z niego codziennie, jest wygodny i intuicyjny. Obsługa softix także na najwyższym poziomie. Polecam.
ocena
Ocena
Dodano 2012-01-24 11:16:33 przez Miro
Total Commander to najlepszy na rynku program w swojej kategorii. Nie ma co go porównywać z innymi podobnymi programami - od razu dajcie sobie spokój z instalacją innych darmowych programów dostępnych na rynku. Korzystam z Total Commandera codziennie i nie wyobrażam sobie bez niego sprawnego funkcjonowania w firmie.
ocena
Ocena
Dodano 2012-01-09 13:45:51 przez PCNETSERVICE
Total Commnader to bardzo dobry program bez którego nie da się pracować w firmie. Korzystamy z niego od lat i jest nie zastąpiony. Sklep softx.pl jest również bez zarzutu. Zawsze szybko i sprawie wszystko jest realizowane. Polecam wszystkim
ocena
Ocena
Dodano 2012-01-05 20:37:40 przez Doggie
Total Commander - jeden z najlepszych programów pod Windows, i zdecydowanie najlepszy w swojej klasie. IrfanView - również daje radę, duże możliwości podglądu i podstawowej obróbki grafiki.
ocena
Ocena
Dodano 2012-01-05 11:40:54 przez AdamBan
Zakupiłem Totoal Commandera wraz z WinRARem. Jestem zadowolony z obsługi sklepu SoftX. Bardzo szybka obsługa i możliwość korzystania z programów zaraz po ściągnięciu. Nie ma konieczności czekania na kuriera. Wszystko zdalnie i elektronicznie. Oczywiście później programy dotarły na płytach wraz z certyfikatami. Wszystko w najlepszym porządku. Co do samego programu to mogłaby być lepsza obsługa synchronizacji katalogów. Np. taka jak w darmowym programie FreeFileSync. Może kiedyś doczekamy się takiej funkcjonalności Totalcommandera bądź ktos napisze lepszą wtyczkę. Mogły by być także zaimplementowane do razu biblioteki do połączeń SSL przez FTP. Teraz biblioteki trzeba osobno ściągać i umiejscawiać w odpowiednich katalogach. Poza tym wszystko OK. Moja subiektywna ocena to 9,5/10.
ocena
Ocena
Dodano 2012-01-04 20:03:51 przez macias
Doskonały program dla informytka, niezawodnie dzialający ftp nawetz proxy, Obsluga klienta perfekcyjna(nawet w dzień wolny pracują i zalatwiają).!!!
ocena
Ocena
Dodano 2012-01-04 11:04:13 przez AMAZO - Agencja reklamy
Bardzo przydatny i potrzebny. Obsługa klienta przy zakupie godna polecenia. Dziękuję i pozdrawiam.
ocena
Ocena
Dodano 2011-12-31 11:48:39 przez Henryk Wandzel
Doskonałe narzędzie w pracy informatyka a szczególnie przy pracy na klientach online , dobry ftp.
ocena
Ocena
Dodano 2011-12-27 10:15:10 przez krzysztof grzebień
Do tej pory najlepszy program jaki miałem.
ocena
Ocena
Dodano 2011-12-21 11:45:10 przez meloniq
TC ładnie się integruje z TortoiseSVN i TortoiseGit, plus FTP... i wszystko mamy już w jednym "pudełku" ;) Zakup licencji przebiega w miarę szybko.
ocena
Ocena
Dodano 2011-12-09 07:53:50 przez BOGUMIL
program jak najbardziej pozytywnie oceniony. korzystałem z niego już wcześniej i nie zawiodłem się. Podstawowy program w komputerze
ocena
Ocena
Dodano 2011-12-06 20:42:57 przez Robert
Win (tfu) TotalCommander? To po DOS-owych Norton Comaderze a zwłaszcza Disk Navigorze podstawowy niezbędnik. Jak już muszę usiąść do Windowsa to bez TC nic nie mogę zrobić :) Do tego *bardzo* dobra licencja.
ocena
Ocena
Dodano 2011-12-06 10:15:16 przez nawmozar
Szybko, sprawnie, megapozytywnie. Co do TC to.. same plusy. Kto używa tego przekonywać już nie trzeba, a resztę zachęcam.
ocena
Ocena
Dodano 2011-11-19 17:03:21 przez mfn17
W zakresie zarządzania plikami raczej niezbędnik, narzędzie stale aktualizowane i ulepszane plus korzystna licencja. :-)
ocena
Ocena
Dodano 2011-11-07 10:26:47 przez Adam
Program oczywiście należy do klasyki z górnej półki, choć po cichu liczyłem na to, że po wykupieniu licencji pojawi się jeszcze jakaś dodatkowa funkcja... Naturalnie te które są zupełnie wystarczające :)
ocena
Ocena
Dodano 2011-09-29 18:56:35 przez Yoshitaka
Total Commander nie ma dnia, żebym go nie używał. Nie ma nic lepszego. Przynajmniej ja nie znalazłem i szukać nie będę, bo TC zaspokaja wszystkie potrzeby użytkownika, prawie wszystkie, bo jeszcze kawy nie robi :)
ocena
Ocena
Dodano 2011-09-03 11:57:06 przez Kuba
Bardzo dobry manager plików !!!
ocena
Ocena
Dodano 2011-08-31 20:14:04 przez Huzar
Total Commander to klasa sama w sobie, tak jak kiedyś Norton Commander. Nic dodać, nic ująć, ludzie którzy na codzień zajmują się czymś więcej niż klepaniem faktur i oglądaniem demotywatorów tudzież grą w pasjansa wiedzą sami lepiej, a pozostali użyszkodnicy i tak z niego nie potrafią skorzystać :-)
ocena
Ocena
Dodano 2011-07-27 10:01:16 przez jbtc
Najlepszy i najstabilniejszy manager plików jaki powstał kiedykolwiek.
ocena
Ocena
Dodano 2011-07-25 17:10:35 przez lmt
Bardzo dobry i wygodny (jak dla mnie) program w użyciu. Tak do zarządzania zawartością dysku, jak i wykorzystania jako klient ftp. Szczerze polecam!
ocena
Ocena
Dodano 2011-06-27 12:49:00 przez Kleemens
Świetny i prosty program potrzebny do edycji plików różnej maści.Polecam nawet zaawansowanym "userom" to drobnych edycji plików oraz zarządzania folderami/plikami.
ocena
Ocena
Dodano 2011-06-20 08:36:30 przez roman
TC - oczywiście niezbędny w kompie bez względu na to czy masz win xx, vistę czy 7 obsługa sprzedaży - bez zastrzeżeń - polecam
ocena
Ocena
Dodano 2011-06-15 11:49:52 przez Andrzej
Pod każdym względem świetny manager plików ? nie wyobrażam sobie pracy bez niego.Używamałem Waszego programu już w systemie DOS.
ocena
Ocena
Dodano 2011-06-03 17:13:25 przez ABiTI
Znakomita aplikacja dla informatyka jak też dla zwykłego użytkownika. Usprawnia zarządzanie katalogami i plikami szczególnie jeśli chodzi o globalne zmienianie nazw i szukanie treści nawet wewnątrz plików. Posiada też wiele użytecznych funkcji takich jak szybka konfiguracja do połączenia się z serwerem FTP lub też szybki podgląd pliku. Znakomitą funkcją jest możliwość porównania zawartości katalogów. Przez 10 lat użytkowania nie spotkałam się z lepszym programem tego typu. Sprzedawany w pakiecie z WinRAR to znakomity pomysł pozwala zaoszczędzić parę groszy a poza tym te programy świetnie się ze sobą integrują.
ocena
Ocena
Dodano 2011-05-27 07:16:58 przez Aguarius
Total Commander jest rzeczywiście najbardziej znanym i bez wątpienia najlepszym programem do zarządzania plikami! Przed zakupem próbowałem rozmaitych darmowych alternatyw lecz każda z nich miała jakąś wadę powodującą dyskomfort pracy. Program może wydawać się na pierwszy rzut oka za drogi, ale biorąc pod uwagę dożywotność licencji wcale tak nie jest. Polecam.
ocena
Ocena
Dodano 2011-05-22 22:12:48 przez bolok
Podstawowy program do poruszania się w windowsie, jest dla mnie niezastąpiony.
ocena
Ocena
Dodano 2011-04-18 09:24:32 przez Klient
Znakomity program, nie wyobrażam sobie pracy bez niego.
ocena
Ocena
Dodano 2011-04-09 09:17:58 przez Błażej
Jako kombajn może być, jako pojedyncze aplikacji (ftp, wyszukiwanie itd), są lepsze pojedyncze rozwiązania. Ogólnie program jest stabilny i wart polecenia.
ocena
Ocena
Dodano 2011-03-02 10:04:21 przez MichałO
Z programu korzystałem przez długi czas. W sumie od 10 lat jak nie dłużej. Jak poszedłem na swoje zdecydowałem, że należy zakupić program, który pomagał wiele razy.
ocena
Ocena
Dodano 2011-02-13 18:03:15 przez PiotrK
Ten program nigdy mnie nie zawiódł. I ma jeszcze jedną zaletę na tle wszystkich wymienionych: uniezależnia nas od fanaberii systemu operacyjnego, który jak wiadomo często się zmienia na nowsze wersje. W Total Commander zawsze i od ręki wykonamy potrzebne nam operacje w ten sam sposób niezależnie od systemu operacyjnego!
ocena
Ocena
Dodano 2011-01-11 10:19:40 przez tsharny
Najlepszy program na rynku do zarządzania plikami. Niby są darmowe wersje tego narzędzia, ale TC posiada wbudowane mechanizmy do obsługi wtyczek, które sprawiają, że ze zwykłego menadżera plików robi się kombajn nie tylko do plików, ale zastępuje większość narzędzi systemowych: np: edytor rejestru systemowego, podgląd procesów, dostęp do usług etc. Praktycznie z poziomu jednego programu mamy dostęp do wszystkich narzędzi systemowych. POLECAM!!! Obsługa Klienta ? szybko, sprawnie i profesjonalnie!
ocena
Ocena
Dodano 2010-12-18 11:26:45 przez JJM
Posługuję się Commanderem (przedtem Norton) teraz Total od prawie 25 lat . Aplikacja ta jest niezastąpiona do obsługi plików i ich przesyłania. Zachęcam do nabycia. Wersja darmowa jest nieco denerwująca.
ocena
Ocena
Dodano 2010-11-19 10:37:39 przez Piotr
Nie wyobrażam sobie pracy na komputerze bez Total Commandera. Zawsze potrzebny i niezawodny. Polecam wszystkim.
ocena
Ocena
Dodano 2010-11-15 11:40:57 przez kszyho
Solidny program, ułatwia obsługę komputera, polecam.
ocena
Ocena
Dodano 2010-11-01 10:05:39 przez Krzych
Cóż, tu nic specjalnie odkrywczego napisać się nie da. Szczerze powiedziawszy nie wyobrażam sobie pracy na komputerze nie mając pod ręką Total Commandera, ten program jest zwyczajnie najlepszy w swoim segmencie. Polecam!
ocena
Ocena
Dodano 2010-10-20 10:37:59 przez Paweł
Nie będę oryginalny. Fantastyczny program i szerokie możliwości zastosowań. polecam i pozdrawiam
ocena
Ocena
Dodano 2010-10-12 09:19:44 przez 3W Studio Projektowe
Bardzo dobry program. Dla mnie podstawowe narzędzie obsługi PC. Gorąco polecam.
ocena
Ocena
Dodano 2010-09-16 12:54:35 przez AdamZ
Używam codziennie i codziennie zaskakuje mnie kolejnymi przydatnymi funkcjami. Nie wyobrażam sobie życia bez niego, żebym zamiast niego miał używać 20 innych programów?
ocena
Ocena
Dodano 2010-08-30 17:08:23 przez Maciej
TC - rozbudowana i bardzo użyteczna aplikacja. Warto jest się go nauczyć. Ma wiele możliwości. Polecam. :)
ocena
Ocena
Dodano 2010-07-27 18:50:14 przez czarek
Godny następca Norton Commandera. Bardzo przydatny i prosty w obsłudze.
ocena
Ocena
Dodano 2010-07-21 11:13:34 przez KUSTAGON
Programu chyba nie trzeba przedstawiać! Nie ma sobie równych w profesjonalnych zastosowaniach! I jeszcze za takie pieniążki !!!
ocena
Ocena
Dodano 2010-07-09 16:20:37 przez Hybridus
Bezdyskusyjnie najlepszy manager plików jaki powstał... dowód? Ciężko o równie dobry odpowiednik w Open Source. Godny polecenia, sprawdzony i z całą pewnością WART SWOJEJ CENY!
ocena
Ocena
Dodano 2010-06-23 11:47:03 przez klimass
Jestem bardzo zadowolony z tego programu, mozna wszystko zrobic szybciej i prosciej. Teraz przesiadam sie na 64bit, zobaczymy jak bedzie, bo slyszalem, ze program do konca sobie nie radzi. Mam nadzieje ze niedlugo powstanie 64bitowa wersja Total Commandera...
ocena
Ocena
Dodano 2010-06-20 17:23:22 przez Andrzej
Znakomity, ciągle się go uczę i znajduję coś nowego - bomba :)
ocena
Ocena
Dodano 2010-06-15 15:28:20 przez Maria
Jestem z tego pokolenia i grupy zawodowej, które bez Total Commander'a pracować nie potrafią :-). Bez niego - jak bez ręki - oj tak, że zacytuję poprzednika ;-). Polecam!
ocena
Ocena
Dodano 2010-06-14 09:30:37 przez Glass
Pierwszy raz zetknąłem się z programem typu Commaner (DN, Norton, Vołkow...) jeszcze w latach 90-tych i od tamtej pory nie wyobrażam sobie pracy bez niego. Total Commander to obecnie najlepsze narzędzie do zarządzania plikami, a system bez tego programu jest "nie pełny".
ocena
Ocena
Dodano 2010-06-14 09:03:53 przez INT-MEDIA
Bez tego programu jestem jak bez ręki. Polecam wszystkim
ocena
Ocena
Dodano 2010-06-07 13:20:22 przez Michał
Tego programu nie trzeba polecać, wszystko w jednym (ALL in ONE) Jak się pozna możliwości to okaże się, że program zastępuje kilka innych i je przerasta. Super możliwości - GORĄCO POLECAM
ocena
Ocena
Dodano 2010-05-25 09:27:06 przez Marzena
Super program do zarządzania plikami. Polecam wszystkim ten program. Sama również z niego korzystam. Jest czytelny, zrozumiały, łatwy w obsłudze, działa bez problemów, menu w języku polskim. Oceniam go na 6 w skali 1-6.
ocena
Ocena
Dodano 2010-05-04 07:13:21 przez merkalon
Total Commander - jest ze mną od początku mojej przygody z PC / nie wyobrażam sobie pracy na "kompie" bez niego :):) / jesli maiłbym polecać to wersję TC Power Pack
ocena
Ocena
Dodano 2010-04-24 10:31:48 przez capricorn64
Super program, super uniwersalne narzędzie
ocena
Ocena
Dodano 2010-04-23 09:06:57 przez MUZG
używany od lat - pierwszy instalowany na nowym systemie.... W wersji Total Commander Ultra Prime - bezkonkurencyjny...
ocena
Ocena
Dodano 2010-04-21 15:34:08 przez wojtek2005
Cóż więcej można powiedzieć o TC? Nie spotkałem drugiego tak użytecznego menedżera plików (i nie tylko), a znam go od czasów Nortona Commandera.
ocena
Ocena
Dodano 2010-04-13 09:05:31 przez Misio
Zakup przebiegl bez problemu - program doskonaly, znany mi od ponad 10lat z czasow WinCommandera - Ghisler wykorzystal przyzwyczajenie do NC i VC sprytnie rozbudowujac o kolejne przydatne funkcje (moglby jednak zejsc z marży :-)
ocena
Ocena
Dodano 2010-04-12 09:53:30 przez Marcin
Program jest po prostu klasą sam dla siebie. A można go jeszcze rozbudować poprzez liczne rozszerzenia. Program polecam każdemu, sprzedawcę również.
ocena
Ocena
Dodano 2010-04-09 09:33:42 przez Artur
Bardzo dobre programy i w dodatku w rozsądnej cenie.
ocena
Ocena
Dodano 2010-04-07 06:54:26 przez marqs
Program bardzo funkcjonalny i przyjazny użytkownikowi, ułatwiający zarządzanie plikami.
ocena
Ocena
Dodano 2010-03-23 07:12:49 przez Labas
Program TC jest bardzo dobrym programem do zarządzania plikami.
ocena
Ocena
Dodano 2010-03-22 14:10:41 przez JK
Program TC znam od lat. Nie mam wątpliwości że jest on bardzo dobrym narzędziem do zarządzania plikami. Obsługa ze strony sprzedawcy ok.
ocena
Ocena
Dodano 2010-03-16 14:34:25 przez DW
Program spełnia wszelkie wymagania w zakresie zapotrzebowania na menagera plików. Zakupiwszy go, jesteśmy w pełni usatysfakcjonwani. Polecamy innym poszukującym podobnych funkcji.
ocena
Ocena
Dodano 2010-03-15 22:13:35 przez PPHU KOMP-TEL Krzysztof Kozik
Rewelacyjny menager plików. U nas stosowany głownie do przesyłania plików na serwery ftp. Ogromna ilość wtyczek rozszerza jego funkcjonalność. Zdecydowanie polecamy ten produkt. Co do sprzedawcy polecamy gorąco. Pełen profesjonalizm i poważne podejście do klienta świadczy o wysokiej renomie firmy softx.
ocena
Ocena
Dodano 2010-03-15 10:29:54 przez FPB
Bardzo fajne i przydatne oprogramowanie przy stosunkowo niedużej cenie. Miły, szybki i konkretny kontakt ze sprzedającym.
ocena
Ocena
Dodano 2010-03-15 10:18:57 przez zbig
Program wyśmienity, od dawna mi służy, a teraz mam wersję nowszą, jeszcze doskonalszą. Transakcja sprawna, szybka, profesjonalna
ocena
Ocena
Dodano 2010-03-05 15:56:26 przez mmm
Pod każdym względem świetny manager plików - nie wyobrażam sobie pracy bez niego.
ocena
Ocena
Dodano 2010-03-04 11:17:11 przez bsmm
Bezkonkurencyjny pod każdym względem menadżer plików z wieloma dodatkowymi funkcjami i mnóstwem dodatków w bardzo dobrej cenie szczególnie przy większej liczbie licencji. Sklep godny polecenia. Obsługa szybka i bezproblemowa. Szczerze polecam.
ocena
Ocena
Dodano 2010-03-01 10:22:42 przez Alt Control Delete
Rewelacyjny program w naprawdę przystępnej cenie:)
ocena
Ocena
Dodano 2010-03-01 10:04:14 przez Artur P
Soft znany od dawna. Nikomu nie trzeba przedstawiać. Wart wydanych pieniedzy.
ocena
Ocena
Dodano 2010-02-25 15:37:09 przez bukbeta
Moi Drodzy gdyby program był zły lub niepotrzebny to by sie nie sprzedawał Jeżeli kupuję, to najlepsza ocena, po co inna?
ocena
Ocena
Dodano 2010-02-18 14:45:49 przez ABC
Programik dobry i wygodny w obsłudze. Na 100% godny polecenia.

Wybrane zasady licencjonowania programu Total Commander:

  1. Licencja jest dożywotnia i obejmuje wszystkie aktualizacje programu.
  2. Zakup dla osoby prywatnej - posiadając pojedynczą licencję można zainstalować program na kilku komputerach pod warunkiem, że będzie go używać tylko osoba na którą jest wystawiona licencja.
  3. Zakup dla firmy - program można zainstalować na większej liczbie komputerów niż przewiduje to zakupiona licencja jednak w danym momencie można używać programu tylko na tylu komputerach ile posiada się zakupionych licencji.
  4. Licencja dla osób prywatnych jest wystawiana na imię/nazwisko a dla firm na pełną nazwę firmy.
  5. Program w wersji testowej nie posiada ograniczeń funkcjonalnych ale można go używać tylko przez 30 dni a potem należy go odinstalować bądź zakupić.

Masz pytanie dotyczące programu Total Commander? Jeśli tak to wypełnij poprawnie poniższy formularz. Pola oznaczone (*) są obowiązkowe.




 

Programy kupione razem z Total Commander

-25%Artisteer Standard Edition

490,77 zł brutto
399,00 zł netto
więcej »

-11%WinRAR

140,34 zł brutto
114,10 zł netto
więcej »

IrfanView

51,05 zł brutto
41,50 zł netto
więcej »

-10%The Bat! Professional

189,42 zł brutto
154,00 zł netto
więcej »

Podobne programy

Directory Opus Pro

312,67 zł brutto
254,20 zł netto
więcej »

PowerDesk Pro

413,90 zł brutto
336,50 zł netto
więcej »

Altap Salamander

138,01 zł brutto
112,20 zł netto
więcej »

Total Commander Student

131,61 zł brutto
107,00 zł netto
więcej »

Zobacz także książki

Total Commander. Leksykon kieszonkowy
Total Commander. Leksykon kieszonkowy
Cena: 18,99 zł
zobacz »

Wszystkie ceny podane w sklepie są cenami brutto czyli zawierają w sobie podatek VAT chyba, że jest zaznaczone inaczej.